top of page
SydafrikaBoj.png
SydafrikaBerg3_edited.png
SydafrikaLyftaHander.png
Flagga

Teamresa Kapstaden 2024

I oktober 2024 anordnar Testa Mission, i samarbete med Pingst Bankeryd och Pingst Västra Frölunda, en tio dagars teamresa under vecka 44 till Kapstaden i Sydafrika. I Kapstaden kommer du som är deltagare samarbeta med församlingen Eternal Flame som leds av pastorerna Charles och René White. Pastorsparet Charles & René White brinner för Jesu församling och den familj församlingen innebär. Eternal Flame är en församling som vill vara relevant för dagens samhälle och har ett stort fokus på lärjungaskap, evangelisation och mentorskap. Teamresan har som fokus att du ska få möjlighet att växa i din tro och i ditt lärjungaskap. Genom att resa till Kapstaden blir du rustad med helt nya erfarenheter och kunskaper som även är relevanta för Sverige. Vi kommer även att erbjuda några träffar för att förberedas och lära känna varandra inför teamresan.

Kapstaden är en otroligt vacker stad med berg så som Table mountain och man kan välja om man vill bada i Atlanten eller Oceanen, en och annan pingvin kan man också få syn på. Kapstaden präglas dock också av konsekvenserna som apartheid förde med sig, bland annat kriminalitet och fattigdom. Detta är områden som församlingen Eternal Flame har mycket erfarenheter av och dessa erfarenheter kan vi få ta del av. Vi kommer att bo tillsammans som team och dagarna börjar alltid med gemensam andakt. Teamresan kommer bland annat innehålla undervisning, utflykter och outreach.

Det finns tio deltagarplatser och du som är 18 år eller äldre och känner att du vill utmanas ytterligare och få mer erfarenheter och perspektiv på vem Gud är, är välkommen att söka. Ansökan är öppen även för dig som tillhör en annan församling än Pingst Bankeryd och Pingst Västra Frölunda. Om du antar detta äventyr får du vara beredd på att du kommer präglas för livet!

SydafrikaCharlesRene.png

Charles & René White

Pastorspar Eternal Flame

Under resan kommer ni möta både Charles & René White och få lära känna dem, hur de brinner för Jesu församling och den familj församlingen innebär.

Malin och Philip Moeller 

Teamledare

Hej! Malin och Philip heter vi. Vi är ett gift par bosatta i Västra Frölunda Göteborg. 2018 gick vi tillsammans med fyra andra Testa mission i Tanzania och bodde där i nio månader. Visionen om en teamresa till Kapstaden startade som ett frö i Malin när hon besökte Kapstaden under jullovet 2019. Fröet delades sedan med Philip som blev lika engagerad och nu har fröet fått gro och vi ser med stor förväntan på vad det kan komma att innebära för er deltagare och vad det i sin tur kan få betyda för dem runt om kring er! 

SydafrikaMalinPhilip.png
SydafrikaOliviaJosef.png

Olivia och Josef Eriksson

Teamledare

Vi heter Olivia och Josef Eriksson. Jag, Olivia, har jobbat med Testa Missions missionskurs sen 2022. Där jobbar jag som bibellärare, med elevhälsa och som kursadministratör. Jag har själv varit ute på missionsfältet med UMU mellan åren 2016-2018 och varit med och lett missionsresor runt Medelhavet. Att flyga och åka buss med stora grupper är jag van vid. Josef och jag är gifta sedan april i år och vi har ett hjärta för mission och för att människor ska få upptäcka sina gåvor och kallelser. Vi går både på ALT (akademi för ledarskap och teologi) och bor i Lund tillsammans. Vi ser mycket fram emot att få åka till Sydafrika med er och vi vet att Gud har något spännande planerat för vår tid tillsammans där! Tveka inte att höra av er om ni har frågor!

SydafrikaMiljo_edited.jpg

Undervisning: 

-    Lärjungaskap 
-    Andlighet 
-    Kulturförståelse 
-    Gruppdynamik och ledarskap

-    Segregation, kriminalitet, socialt arbete och kyrkan  

Ansök om att åka med!
Heads up: endast 10 platser

Praktiska moment

-    Outreach 
-    Andakter
-    Delta i församlingens aktiviteter (Bibelstudium, ungdomsverksamhet och Gudstjänster) 

Frågor?

Kontaktinformation

Malin Moeller
Mail: malin.moeller@testamission.se 
Telefon: 0703 555 250

  • Instagram

@teamresasydafrika

Olivia Eriksson 
Mali: olivia@testamission.se 
Telefon: 0739 515 431

Teamresa till
Eternal Flame
Kapstaden

  • Var: Sydafrika - Kapstaden 

  • När: 21-30 oktober 2024

  • Hur länge: 10 dagar (varav 2 är resdagar)

  • Kostnad: ca 12 500 kr (Flygresa) + 5 000 kr (deltagaravgift). I priset ingår mat, boende, flyg och utflykter

bottom of page